Vacancies and jobs

Wel eens gedroomd van een eigen bedrijf op het gebied van (medische) biotechnologie?
Heb je een relevante MBO of HBO-opleiding, ben je tussen 22 en 30 jaar en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of groeifunctie met uitstekende opleidingsmogelijkheden?

Biocult Antibody Production Centrum zoekt een medewerker of stagiair m/v, voor ons productielaboratorium voor monoclonale antistoffen ten behoeve van research, diagnostiek en pre-klinisch onderzoek.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit een aantal (in samenspraak met de directie) zelfstandig uit te voeren taken zoals het monitoren en expanderen van antistof producerende celkweken o.a. met behulp van bioreactoren voor het produceren van monoclonale antistoffen en het maken van celbanken. Analyse en zuivering o.a. met behulp van ELISA, affiniteitschromatografie en SDS-PAGE.

Ook voert Biocult diverse researchprojecten uit o.a. naar cel-groeifactoren die geschikt zijn om dierlijke eiwitten te vervangen en voor optimalisatie van groeicondities. Biocult werkt volgens het NEN-EN-ISO-9001:2008 kwaliteitssysteem. Medewerkers worden direct betrokken bij het instandhouden en actueel houden van dit kwaliteitssysteem.

Biocult is een klein internationaal opererend biotechnologisch bedrijf, sinds 1993 gevestigd in het Academisch Bedrijvencentrum te Leiden. Uitbreiding van het personeelsbestand is thans wenselijk. Biocult biedt een afwisselende baan in een klein onafhankelijk, solide bedrijf. Onze klanten bevinden zich zowel binnen als buiten de EU. Wij zoeken een enthousiaste medewerker m/v met een MLO of HLO biotechnologische of medisch biologische opleiding die de werkzaamheden zorgvuldig en deels zelfstandig kunnen plannen en uitvoeren met gevoel voor verantwoordelijkheid.

Geïnteresseerden kunnen voor verdere informatie reageren per telefoon en/of door het opsturen van hun CV naar onderstaand adres t.a.v. R.J. van de Griend

Biocult bv
Pasteurweg 41
2371 DW Roelofarendsveen 

Tel: 071-5215443

www.biocult.com
e-mail: info@biocult.com